Exclusive Car Services Serbia | Usluge
15444
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15444,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Usluge transporta ECSS

Exclusive Car Sevices Serbia vam pruža sigurnu brzu i udobnu uslugu vožnje. Naši vozači će se pobrinuti da putovanje bude u zagarantovanom roku i što je najbitnije bezbedno. Osim standardnih usluga, kao što su transfer od lokacije do lokacije prema želji klijenata, nudimo i usluge:

  • Doček na određenoj lokaciji
  • Transfer do i od aerodroma
  • Poslovna putovanja po Evropi
  • Kurirske usluge
  • Rentiranje vozača i vozila na više dana
  • Obilazak grada
  • Proslave i svadbe

Ukoliko ste zainteresovani za dodatne usluge koje nisu navedene, molimo Vas da nas kontaktirateExclusive Car Services Serbia će vam rado izaći u susret i pomoći oko realizacije.

Obilazak Manastira Srbije

Exclusive Car Services Serbia organizuje i posete najlepšim manastirima Srbije – Manasija, Kalenić, Žiča, Studenica i Sopoćani. Obilazak traje dva dana sa noćenjem u Vrnjačkoj Banji.
Cena aranžmana je 450 evra. U cenu je uračunat ručak u etno restoranu, smeštaj u hotelu za vozača u Vrnjačkoj Banji, putarine i gorivo.

Program obilaska
I DAN: 
Obilazak manastira Manasija, Kalenić i Žiča. Nakon obilaska noćenje u Vrnjačkoj Banji u hotelu po sopstvenom izboru.
II DAN:
Obilazak manastira Sopoćani i Studenica, kratka poseta Petrovoj crkvi, najstarijoj crkvi u Srbiji.

Manasija

Manastir Manasiju je sagradio despot Stefan Lazarević. Građena je od 1406. do 1418. godine. Manastir je zaštićen zidinama sa 11 velikih kula i nalazi se iznad same reke Resave.

Kalenić

Manastir Kalenić je ženski manastir. Posvećen je Vavedenju Presvete Bogorodice. Podigao ga je protovestijer – upravitelj finansija Bogdan, oko 1407. za vreme despota Stefana Lazarevića.

Studenica

Manastir Studenica je jedan on najlepših srpskih manastira kojeg je sagradio Stefan Nemanja 1190 godine. Posvećen je Uspenju presvete Bogorodice. UNESKO je 1986. uvrstio Studenicu u listu Svetske kulturne baštine.

Sopoćani

Manastir Sopoćani je posvećen Svetoj Trojici. Osnovao ga je Kralj Stefan Uroš I. 1260. Nalazi se nedaleko od izvora reke Raške. UNESKO je 1979 uvrstio na listu Svetske kulturne baštine.

Žiča

Manastir Žiču – Dom Spasov, hram Vaznesenja je podigao Stefan Prvovenčani sa svojim bratom Sv. Savom početkom 13 veka. Crvena fasada manasitra simobilizuje kraljevstvo